nog 2dagen
Door: Jaïr Jordâo Yannick Tomasoa
Blijf op de hoogte en volg Jair Jordâo Yannick
27 Mei 2010 | Spanje, Palma de Mallorca
overmorgen vertrek ik naar Mallorca
ik vlieg zaterdag om 4 uur vanaf bremen naar Mallorca! word nu wel echt spannend koffers inpakken en laatste spullen kopen! zondag party gehad met familie en vrienden was echt super gezellig!
iedereen heeft een verhaal in een boek geschreven en die mag ik pas lezen als ik daar ben;$ heb er wel zin in alleen allemaal zo spannend nu
in Mallorca krijg ik een spaans nummer die geef ik jullie zo snel als ik kan
hoop echt dat ik daar wifi heb anders word het elke x ergens heen met de laptop! maar ik ga weer veder met inpakken/straks laatste dingen kopen
ik hou jullie op de hoogte!
hyves:jairtomasoa
skype:jairtomasoa
en we mailen!
groetjes Jair Tomasoa
Ga jullie missen doefkes/mooiboys/baby(L)
I(L) papa mama en kaka Aischa!!
29 Mei 2010 - 19:53
Papa & Mama:
Vandaag hebben wij je naar Bremen gebracht.29 mei
Jullie zijn veilig aangekomen.
Leuk om ff via skype met je te hebben gesproken.
De groetjes aan Yasin, veel plezier de komende tijd.
Probeer regelmatig je site bij te houden
Pa en Ma XXX -
30 Mei 2010 - 00:19
Ice Ice Baby:
Doefkeeee!!
Jeetje, je bent daar gewoon al!
Ik ben echt trots op je dat je dit gewoon even doet!!
Ik mis je nu al! Jij zal iedereen hier ook wel missen maar zodra je dat even aan de kant zet en plezier maakt dan vergeet je dat snel en komt alles goed! Dan wil je over drie maanden niet eens meer terug haha!
Echt erg, ik heb gewoon al meteen gezocht naar tickets. Toen ik zonet naar je gezicht keek hield ik het echt niet meer en kon niet bij de gedachten dat ik dat niet altijd even lieve koppie drie maand niet meer zou zien! Maar laat me even weten wanneer je online bent ofzo, dan kunnen we even skypen of cammen! Ben benieuwd hoe je het daar nu al vindt!!!
Echt, ik ben trots dat mijn kleine broertje nu op zichzelf in Mallorca zit!
Pas goed op jezelf en pas goed op Yasin! Doe hem de groeten!
Kus! -
30 Mei 2010 - 16:26
The Matu´s:
He Jair,
We hebben je niet meer gesproken maar wensen jou een ontzettend mooie stage tijd, dat je heel veel leuke mensen mag ontmoeten. En dat je mag genieten van alles daar. Ok je krijgt de groetjes van iedereen hier Bongso Ties en Bongso Raoul Chava, Nazario en Ziz. Mama Ientje en Papa Epe en natuurlijk Fannie. We spreken elkaar nog alrighty laterzzzzzzzzzzzzzzzz -
31 Mei 2010 - 15:02
Mam & Pap:
He Jair,
Nou morge je eerste werkdag succes en heel veel plezier.We horen het wel hoe het is gegaan ,oke?
Kusjes van ons -
31 Mei 2010 - 17:13
Mama Ientje:
Heey mooi boy,jullie zijn gelukkig veilig aangekomen en morgen is je 1e werkdag,spannend man.We kunnen amper w8en op je verslag.En al mooie spaanse meiden gezien, adoe..... SAKIT...., tjuma liat sadja hiiiiii, hahahaha tot gauw love you -
02 Juni 2010 - 16:17
Mel:
hee dja!
hoe is het daar,je bent vast aant genieten van het heerlijke weer! en natuurlijk hard werken.. bevalt het werk een beetje? ben echt benieuwd naar je verhalen nu al!
wens je een super tijd toe.. veel plezier geniet ervan..
veel liefs..
je leukste nicht